Antalya Haber
HV
29 MART Cuma 11:44

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Seçildi.

2016 yılında da bu ödülü alan Başkan Yücel, yaptığı çalışmalar ve projeleri ile bir kez daha bu ödüle layık görüldü.

YEREL
Giriş Tarihi : 02-11-2022 11:02   Güncelleme : 02-11-2022 11:02
Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Seçildi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel seçildi. Bu ödülü ikinci kez aldığını belirten Başkan Yücel, “Günün şartlarında en fazla üreten, en fazla çalışan Belediyeyiz” dedi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından yapılan anket ve saha çalışmaları sonucunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Yılın En başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. 2016 yılında da bu ödülü alan Başkan Yücel, yaptığı çalışmalar ve projeleri ile bir kez daha bu ödüle layık görüldü.

Bu önemli ödülü bir kez daha kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Adem Murat Yücel, “Bu ödül sadece benim değil, meclisimizin, çalışma arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerimizin yani hepimizin ödülü. Bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, aynı zaman da halkımıza da teşekkür ediyorum. Bu ikinci oldu kamu derneğinden aldığımız başarı ödülü. Eleştirilere tenkitlere tabi ki açığız ama bugünün şartlarında en fazla üreten, çalışan belediyeyiz. Bu yüzden herkese sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR