Antalya Haber
HV
28 MART Perşembe 15:16

Sevimli “Sektöre dinamizm katacağız”

5 Kasım’da gerçekleştirilen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 3 nolu Hububat ve Bakliyat İşlenmesi ve Ticareti meslek gurubunda Silva Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Beşir Sevimli Komite Başkanlığına seçildi. 

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-11-2022 17:40   Güncelleme : 23-11-2022 17:40
Sevimli “Sektöre dinamizm katacağız”


Hububat ve Bakliyat grubunun 3 kişi ile temsil edileceği mecliste Şahin Sayılır, Fettah Sezginoğlu ve Ali Nephanoğlu yer aldı. Öte yandan gruba bağlı 4 meslek komitesinde ise Mehmet Beşir Sevimli, Hayrettin Parlak, Erdem Mercan ve Muhammed Abder El Eryaf görev aldı. 7 kişiden oluşan meclis ve komite üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçimle Mehmet Beşir Sevimli’yi komite başkanı seçti.
Zorlu bir seçimin ardından yaklaşık 400 firmanın oy kullandığı seçimleri 9 oy farkla kazanan Sevimli ve ekibi , bir taraftan MTSO yönetim kurulu seçimlerinin sonuçlanmasını beklerken, bir taraftan da Mersin’in en önemli sektörlerinden biri olarak görülen hububat ve bakliyat için yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Komite Başkanı Sevimli, “Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Alnımızın akıyla çıktık. Artık önümüze bakmamız gerekiyor. Hububat ve bakliyat bu kentin lokomotif sektörlerinden biri. Dünya piyasasına hükmeden dev firmalarımız var. Bu büyüklüğe yakışır bir dönem geçirmeyi amaçlıyoruz. Mersin’i sektörde hem kendine hem de dünyaya yeniden anlatmak için projeler üreteceğiz. Bir dönem bakliyat sektöründe fiyatları belirleyen bir kent olan Mersin’in yeniden çıtasını yükseltecek, tanımını ve tanıtımını yeniden yapacak organizasyonlara imza atmak istiyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR