Antalya Haber
HV
28 MART Perşembe 19:06

Popta çok kral var o arabeskin kralı

Klasik şarkılara çağdaş bir yorum getiren Serdar Coşgun, kendi tarzında söylediği proje albümü “Benden” in ikinci şarkısı söz ve müziği Cansever’e ait olan “Kime Bu İnat”ı müzikseverlerle buluşturdu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 02-02-2023 09:53   Güncelleme : 02-02-2023 09:53
Popta çok kral var o arabeskin kralı

Eğlence ve müzik dünyasında trendleri belirleyen isimlerin ünlü iletişimci Özgür Aras‘ın prodüktörlüğünde hazırlanan Serdar Çoşgun’un “Benden” adını verdiği projesi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu müzik şirketi “Alim Müzik” etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında aynı anda çıktı.

Serdar Coşgun‘un “Benden” adını verdiği projesinin ikinci şarkısı olan söz ve müziği Cansever’e, düzenlemesi Fırat Özbaydar‘a ait “Kime Bu İnat” adlı şarkı çıktığı an itibari ile  müzik listelerinde ve sosyal medyada hayli iddialı giriş yaptı.  

Sosyal medyada “Arabeskin Yeni Kralı O “, “Popta çok kral var o arabeskin kralı…” yorumlarını çokça alan Serdar Çoşgun, “Arabeskin kralı da babası da çok var… Hepsi benim ustalarım. Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ben onların çırağı olabilirsem ne mutlu bana. “dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR