Antalya Haber
HV
28 MART Perşembe 14:11

Kılıçdaroğlu vasiyetini paylaştı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu, “Vasiyetim de burada dursun” diyerek sosyal medya hesabında paylaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2023 21:26   Güncelleme : 17-01-2023 21:26
Kılıçdaroğlu vasiyetini paylaştı!

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Vasiyetim de burada dursun” mesajıyla yayınladığı videoda, grupta yaptığı konuşmadan bir bölümü paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mevcut iktidar döneminde çalındığını öne sürdüğü 418 milyar doların kendi iktidarında tahsil edileceğini iddia etti.

Söz konusu paranın vatandaşlardan çalınan para olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, ″Bu parayı çalan Beşli Çeteler var. Beşli Çete dediğime bakmayın, bunların kod ismi beşli. Aslında bunların sayısı binlerce″ dedi.

“Silahlı insanların olduğu reklamla güya beni tehdit ediyorlar″ diyen Kılıçdaroğlu, ″Uzman arkadaşlarıma hesaplattım. Bu iktidar döneminde çalınan; çetelerin, mafya artıklarının çaldığı, uyuşturucu baronlarının çaldığı, 418 milyar dolar. Tahsil edeceğim rakam budur ve defterinize yazın. Sizden 418 milyar doları, iktidarımızda tahsil edeceğiz ve alacağız. Önce benimle konuşmak ve anlaşmak istediler. Kapıyı yüzlerine kapattım. Her türlü operasyona başvurdular ve artık son aşamaya geldik. Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca″ diye konuştu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR