Antalya Haber
HV
28 MART Perşembe 13:46

Türk Telekom'dan 'bulut' kariyer fırsatı

Türk Telekom’un, gençlerin kariyer gelişimine destek sağlayan ve bulut bilişim konusunda uzmanlaşmak isteyen gençlere yönelik hazırladığı ‘Bulut Bilişim Kampı’na başvurular başladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-08-2022 13:58   Güncelleme : 19-08-2022 13:58
Türk Telekom'dan 'bulut' kariyer fırsatı

İSTANBUL (İGFA Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, düzenlendiği ‘Bulut Bilişim Kampı’ ile şirketler için kritik hale gelen bulut bilişim alanında gençlere kariyer desteği sunuyor.

Türk Telekom Gelişim Üssü çatısı altında 3-14 Ekim tarihleri arasında çevrim içi olarak bu yıl ikincisidüzenlenecek kamp, bulut teknolojisi konusunda uzmanlaşmak isteyen gençlere eğitim fırsatı sağlıyor.

Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, teknoloji şirketi olarak çok büyük bir çalışan ekosistemine sahip olduklarını belirterek, bu yıl ikincisi düzenlenecek Bulut Bilişim Kampı ile bulut teknolojilerine ilgili duyan gençlerin kariyerlerinde iz bırakmak istediklerini söyledi.

İLK ÜÇE GİRENLERE 60 BİN TL ÖDÜL

Kampa katılan gençler, alanında uzman isimlerden bulut veri merkezleri, dijital dönüşüm, otomasyon,IaaS ve PaaS platformları, açık kaynak teknolojileri gibi konu başlıkları kapsamında 20 saatin üzerinde ücretsiz eğitim alırken, sektörün öncü isimlerinin yer aldığı panellere katılabilecekler.

Kamp sonunda ise gençler kariyerlerinde iz bırakacak bir eğitim sertifikasının sahibi olacaklar. Ayrıca, kamp sonundaki proje yarışması ve kamp boyunca gösterdikleri performans açısından değerlendirilecek katılımcılardan birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye 10 bin TL olmak üzere toplamda 60 bin TL değerinde hediye çeki verilecek..

AdminAdmin

YORUMLAR