Antalya Haber
HV
19 MART Salı 11:22

Food Fest Antalya Işın Karaca ve Tuğba Yurt Konserleriyle Renklenecek

Ant

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2022 14:08   Güncelleme : 21-09-2022 14:08
Food Fest Antalya Işın Karaca ve Tuğba Yurt Konserleriyle Renklenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Food Fest Antalya Gastromi Festivali konserlere renklenecek. Ünlü sanatçılar Işın Karaca ve Tuğba Yurt festival kapsamında Antalyalılarla buluşacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel gıdaya ve sürdürülebilir tarıma sahip çıkmanın önemini vurgulamak amacıyla “Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla düzenlenen I. Uluslararası Food Fest Antalya’da geri sayım sürüyor. 23-25 Eylül tarihlerinde Karaalioğlu Kent Parkı ve Vatan Kahvesi’nde düzenlenecek festival, konuklarına tam bir gastronomi şöleni yaşatırken, ünlü sanatçılar Tuğba Yurt ve Işın Karaca konserleriyle de Antalyalılara büyük coşku yaşatacak.

Festival Coşkusu Doruğa Çıkacak

1.Uluslararası Food Fest Antalya kapsamında 23 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’de Karaalioğlu Kent Parkı sahnesinde ünlü sanatçı Tuğba Yurt konser verecek. 24 Eylül Cumartesi akşamı aynı saatte ünlü sanatçı Işın Karaca Antalyalılarla buluşacak. Birbirinden güzel şarkıların seslendirileceği konserlerde festival coşkusu doruğa ulaşacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıları gastronomi şölenine katılmaya ve konserlere davet etti.

Dünyaca Ünlü Şefler

I. Uluslararası Food Fest Antalya, üç gün boyunca dünyadan ve Türkiye’den birbirinden ünlü Michelin yıldızlı şefleri, gurmeleri, gastronomi ve turizm yazarlarını, sektörün farklı alanlarındaki profesyonellerini ağırlayacak. Gastronomiye yönelik pek çok farklı başlıkta panel ve söyleşilerin düzenleneceği festival, ünlü şeflerin ve isimlerin workshop’larıyla renklenecek.

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR